Gands

This will display an animated GIF

Het Project

Thuiskomen in uw assistentiewoning. 

Modern, kwalitatief en aangepast wooncomfort. Mooie architectuur in een groene omgeving. Rustig gelegen en toch niet ver van de stad. Aan de Astridlaan en de Lange Delle in Wezembeek-Oppem komen 27 stijlvolle ProxLiving erkende assistentiewoningen met ruime terrassen en een rustgevende tuin. Ondergronds beschikt het gebouw over een kelderruimte met individuele toegang naar de appartementen, parkeerplaatsen, meterlokalen en een afgescheiden gemeenschappelijk afvallokaal. Individuele bergingen worden op de verdiepingen voorzien. 

Pavillon Vuerenveld, het woonzorgcentrum op de site uitgebaat door Vulpia , biedt tal van diensten waar u van kunt genieten.


De Site

Op het terrein, gelegen tussen de Astridlaan en de Lange Delle, wordt het gebouw opgenomen in de weelderige, groene omgeving. De gemeenschappelijke tuin wordt aangelegd met streekgebonden beplanting, wandelpaden, bestrating en is voorzien van de nodige verlichting en zitbanken.

In de pure en tijdloze architectuur komen de traditionele, hoogwaardige materialen helemaal tot hun recht.

Brochure

Buurt & Locatie

Wezembeek-Oppem is een faciliteitengemeente in de belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente is een samensmelting van het vroegere Oppem en Wezembeek en telt ongeveer 13.500 inwoners. Net als buurgemeente Kraainem is Wezembeek-Oppem vergroeid met de Brusselse agglomeratie, en bijgevolg verstedelijkt en verfranst.
 

Oppem ontstond als gehucht aan de noordkant van de latere steenweg tussen Mechelen en Tervuren, hogerop in de vallei. Wezembeek ontstond tussen de kernen van Sterrebeek, Kraainem en Oppem, direct verbonden met het nabijgelegen centrum van Kraainem en de vallei van de Woluwe via wat nu de Alfons Lenaertstraat is.

Locatie

Meiboom Planting

Interesse?

deel op facebook deel op twitter