Gands

De Zwaan

Een zwaan is gelijk aan elegantie. 

In Residentie ‘t Swaenenerf vertaalt zich dat in een zuiver witte gevelsteen die heel verfrissend oogt en mooi contrasteert met de plint in blauwe hardsteen, die zorgt voor extra cachet. 

De indeling van de appartementen werd geoptimaliseerd in functie van oriëntatie en praktische woonruimte. De grote raampartijen en ruime terrassen dragen bij tot een aangenaam ruimtelijk gevoel. Het open binnengebied biedt rust en groen en zorgt er tevens voor dat het project langs elke zijde ontsloten blijft. Tussen de bomen werden parkeerplaatsen voor bezoekers geïntegreerd. 

‘s Avonds wordt het binnengebied afgesloten en staat het volledig ter beschikking als ontmoetingplaats voor de bewoners van ‘t Swaenenerf.

“Residentie ‘t Swaenenerf voor puur woonplezier. Eigentijds, sfeervol en duurzaam wonen, in alle rust en toch overal vlakbij.”

Investeren in het 'juiste' vastgoedproject

De aankoop van een appartement in ’t Swaenenerf valt onder de bescherming van de Wet Breyne. Dit betekent meer rechtszekerheid voor de kandidaat- kopers en toekomstige eigenaars. De borgstelling ter garantie van de afwerking van uw appartement, de voorlopige en definitieve oplevering en de 10-jarige aansprakelijkheid zijn synoniem voor een veilige investering.
Investeren loont voor jong en oud.
Jonge mensen gaan op zoek naar een eigen stek, vaak met een beperkt budget. Dikwijls komen ze daarbij in
het huurcircuit terecht, zonder erbij stil te staan dat huren niet alleen duur is, maar op lange termijn ook niets opbrengt. Bovendien is vandaag de dag de opbrengst van een spaarboekje bijna verwaarloosbaar en is winst bij andere bancaire producten niet altijd gegarandeerd. Wie investeert in het juiste vastgoedproject beperkt financiële risico’s en is zeker van een degelijk rendement.

Kortom, investeren in een appartement van ’t Swaenenerf heeft alleen maar voordelen op korte en lange termijn.

U verzekert zichzelf van een extra inkomen, en op termijn is uw toekomstige woonst, voorzien van alle comfort, alvast gereserveerd.


Locatie

Kopen ?

Raadpleeg onze Immowebpagina voor indelingsplannen & beschikbaarheden of contacteer één van onze enthousiaste verkopers via info@gands.be of 03 707 06 08.

 

deel op facebook deel op twitter