Gands


Het Project

Ons nieuwbouwproject te Oudenaarde maakt deel uit van een grotere verkaveling “Ravensdal” dewelke bestaat uit 3 fasen, waarvan er reeds 2 volledig gerealiseerd zijn en de derde volop in ontwikkeling is. 

Gands en partner Vlerick Vastgoed stellen u met trots de ontwikkeling van fase 3 voor; bestaande uit een nieuwbouwproject van 49 appartementen verdeeld over 4 gebouwen in hedendaagse stijl met een groen binnengebied.

De Ronde

Gezien de wielrennergeschiedenis van de streek, vonden wij het toepasselijk om de 4 gebouwen te laten verwijzen naar bekende wielrennerobstakels.  De residenties kregen aldus de naam Koppenberg, Eikenberg, Ten Bosse & Berendries. 

 Het bouwproject zal leiden tot een verdere ontwikkeling van de reeds bestaande woonwijk, zodoende een nieuw centrum wordt gecreëerd niet ver van het stadscentrum. Hier kunnen mensen, die werken in de stad, in een rustige & groene omgeving wonen.


De Architect

D’hondt­ Heyninck­ Parein architecten BVBA is op­gericht begin 1997. De vennootschap is ontstaan uit een samenwerking tussen Wim D’hondt, Peter Heyninck en Dimitri Parein te Antwerpen.

DHP architecten creëert een harmonie tussen tech­nische/functionele efficiënte en esthetische ontwer­pen, terwijl zij de sociale en psychologische behoeften van de klant in acht nemen. DHP architecten staat het meest gekend voor hun creativiteit in het oplossen van problemen en voor hun hoge ontwerp standaar­den, wat leidt tot onderscheidende resultaten.

De Vlaamse Ardennen, vandaag het wandel- en fietsparadijs bij uitstek in Vlaanderen, spreken tot de verbeelding en worden terecht Vlaanderens mooiste landschap genoemd.


Locatie

Kopen?

Raadpleeg onze Immowebpagina voor indelingsplannen & beschikbaarheden of contacteer één van onze enthousiaste verkopers via info@gands.be of 03 707 06 08.

deel op facebook deel op twitter