Gands

ZICHT OP HET PROJECT

Onze huisfotograaf Sepp heeft in November 2016 onderstaande beelden gemaakt.

Project

Het project (totale oppervlakte 4,2 hectare) bevindt zich op de site van de Oude Gasfabriek te Lier, een fantastische locatie te midden van het unieke landschap van de Vesten en gelegen op de overgang van de stad met de vallei van de Kleine Nete. 

Uw schaapjes op het droge!

De Oude Gasfabriek, gerealiseerd door Gands en PSR Brownfield Developers, is een ontwerp van De Architecten NV uit Lier. Het geheel benadrukt het parkwonen en omvat het Poortgebouw met commerciële ruimten en appartementen, Residentie Schoonebeker (met erkende assistentiewoningen) en de Residenties Herdwick en Coburger met appartementen van 2 of 3 slaapkamers (87 tot 150 m2) en telkens een terras (20 tot 100 m2). Het architecturale concept is zo uitgetekend, dat het geheel en elke woonentiteit geniet van lucht, licht, groen en zichten met maximale openheid, privacy en optimalisatie van structuur, inplanting en oriëntatie.

“...Slechts weinig architecten zijn echte genieën, daarom werken wij als team...”
De Architecten NV

Duurzaam bouwen !

Een duurzame locatie, makkelijk be­reikbaar met het openbaar vervoer, met voldoende parkeergelegenheid en aandacht voor uitzonderlijke uitzichten. Een duurzame en flexibele woonvorm voor ver­schillende doelgroepen van jonge gezin­nen tot senioren.

De Oude Gasfabriek staat voor een duurzame en tijdloze architectuur dankzij een sobere maar krachtige vormentaal uitgevoerd in degelijke ma­terialen. Een duurzame woonkwaliteit werd ge­creëerd door een efficiënte en logische inplan­ting van de appartementen met akoestisch comfort en voldoende parkeergelegenheid.

Het gebruik van duurzame materialen die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, ge­transporteerd en toegepast worden en die boven­dien lang meegaan, draagt ook haar steentje bij.Locatie
deel op facebook deel op twitter