Gands

Blijvend, zorgeloos genieten !

Modern en kwalitatief wonen, met een aangepaste service in functie van uw specifieke noden. Mooie en duurzame architectuur, rustig gelegen in een groene omgeving en toch dicht bij alles: dat is ProxLiving!

Aan de Merodestraat, midden in het centrum van Duffel, bouwen we een gloednieuwe residentie met 29 erkende assistentiewoningen met buitenruimte. Thuiskomen in uw woning met een moderne en functionele keuken en badkamer, één of een tweede slaapkamer (in te richten als logeerkamer of bureau) en een gezellig terras. De klantenbegeleiding staat u bij om uw materiaalkeuzes te bepalen volgens uw stijl en wensen.

Het hart van het project is de transparante inkom en ontmoetingsruimte, die vloeiend overgaan in het terras en de tuin. De overgang tussen beide gebouwen krijgt een daktuin met bijhorend terras. Dit zijn de ideale plaatsen om kennis te maken met uw buren, om samen van een koffie te genieten of deel te nemen aan tal van andere activiteiten. 

Aan de oever van de Nete

Duffel is een charmante, bruisende gemeente met 17.000 inwoners, gelegen in het zuiden van de provincie Antwerpen. Centraal gelegen tussen Lier en Mechelen, strekt Duffel zich uit over 2.277 hectare en vormt daarmee het speerpunt van het Neteland.

De naam Duffel is afgeleid van de verouderde vorm Duffla, waarvan de eerste vermeldingen terug gaan tot 1059. De bloeiperiode in de 15de eeuw vindt zijn oorsprong in de weefnijverheid toen Duffels laken tot ver buiten de grenzen werd verkocht. Het woord ‘duffel’ (: zware, ruwe stof) en de populaire duffelcoat doen daar nog steeds aan herinneren. Tijdens de industriële revolutie speelden naast de wolfabriek vooral de steenbakkerijen en later de papierfabriek G. Morrees en Cie een belangrijke rol in de welvaart van de stad.

Vandaag heeft Duffel naast een goed uitgebouwde dienstensector waarin onderwijs en verzorgingsinstellingen een belangrijke rol spelen, ook een levendig vereningsleven. De vele fiets- en wandelroutes en tal van historische bezienswaardigheden geven meer dan reden genoeg om van Duffel een plek te maken waar het aangenaam vertoeven is.

U geniet... wij doen de rest !

 

Hebt u als bewoner van Molenhoek nood aan assistentie of aangepaste zorg -nu of in de toekomst- dan kunt u gebruik maken van uiteenlopende interne en externe diensten. Thuisverpleging, maaltijden aan huis, poetshulp, interventies bij noodoproepen, crisis- en overbruggingszorg: alles kan voor u geregeld worden.

De zorg- en dienstverlening worden in nauwe samenwerking door Zorgwonen VZW georganiseerd. U kunt onmiddellijk beroep doen op hun bekwaamheid, hun jarenlange ervaring en hun vaste partners. Voor professionele begeleiding naar het juiste zorg- en dienstenpakket kunt u rekenen op uw woonassistent. Die zal op vaste tijdstippen in het gebouw aanwezig zijn om u bij te staan, advies te verlenen en zaken te organiseren. Omdat we van Residentie Molenhoek een gezellige gemeenschap willen maken, zal de woonassistent geregeld activiteiten en animatie organiseren. 

De visie van Zorgwonen VZW is eenvoudig als volgt samen te vatten:
- leven & wonen in alle vrijheid
- aangepaste en veilige flats om levensbestendig te wonen
- zorg & diensten op maat, waar en wanneer nodig
- sociale contacten bevorderen

Zorgwonen VZW zal u een oplossing aanreiken voor alles wat minder vanzelfsprekend wordt, zonder dat het een zorg hoeft te zijn.

De Architect

Veelaert Architecten is een ervaren en gedreven Antwerps collectief. Het buro is ontstaan uit de architectuurpraktijk van Jan Veelaert en geëvolueerd tot een hecht en enthousiast team van architecten, specialisten en medewerkers met een intense interesse voor kwalitatieve hedendaagse architectuur en met bijzondere aandacht voor het juiste detail.

 

Locatie

KOOP EEN PARKINGPLAATS EN KRIJG GRATIS EEN BERGING

Meer info? Contacteer één van onze enthousiaste verkopers via info@proxliving.be of 0800 11 077.

 

deel op facebook deel op twitter