Gands

PROJECT

Merode 5 straalt allure uit en is voorzien van riante raampartijen en ruime, inpandige terrassen. De architectuur toont respect voor de mooie panden in de omgeving en verrijkt dit markant stadszicht met zijn heldere, sobere maar royale verschijning.

Op het kruispunt van de Merodelei en de Le Grellelei en op een steenworp van het Albertpark, bevindt zich de voormalige De Merodeschool : een karakteristiek vrijstaand hoekpand, omgeven door imposante bomen achter een pitoreske schoolmuur.

De nieuwe residentie Merode 5, grenst aan deze eigenzinnige plek.

Laatste appartement te koop! - oplevering maart 2018

De nieuwbouw met 11 appartementen en een penthouse stelt zich schroomvol op ten opzichte van de prominente buren. Ontdaan van ornament verleent het een tijdloze invulling aan dit bouwperceel.

Anderzijds oogt het gebouw kloek en statig, met zijn natuursteen gevelbekleding die verwijst naar de toegepaste kleuren in naburige panden.

Virtuele rondleiding

De architecten

POLO Architects bestaat uit een multidisciplinair ontwerpteam van ca. 60 vaste medewerkers met vestigingen in Antwerpen en Brussel, actief in de disciplines architectuur, interieurvormgeving en stedenbouw. Sinds de oprichting in 1991 heeft POLO Architects een sterk en verscheiden curriculum opgebouwd zowel in opdracht van private als publieke bouwheren. De portfolio omvat een breed scala van realisaties: individuele en collectieve huisvesting, schoolgebouwen, kantoren, laboratoria, zorginfrastructuur, retail; van interieurinrichting tot stedenbouwkundige studies, van renovatie/restauratie tot nieuwbouw.

De Wijk

Wonen in de wijk rond De Merodelei moet haast als een privilege aanvoelen. Een aaneenschakeling van statige herenhuizen binnen een teruggetrokken netwerk van autoluwe straten staat garant voor een kwaliteitsvolle leefomgeving, op een steenworp van het Albertpark. Op het kruispunt van de Merodelei en de Le Grellelei bevindt zich de voormalige De Merodeschool: een karakteristiek vrijstaand hoekpand, omgeven door imposante bomen achter een pitoreske schoolmuur.

Mobiliteit

Velo als openbaar vervoermiddel.

Antwerpenaars én bezoekers kunnen 24/24 uur gebruik maken van het openbaar vervoermiddel ‘de Velo’. Er staan 1.000 stads- fietsen tot uw beschikking, verspreid over zo’n 85 Velo-stations in het gebied tussen de Singel en de Schelde.
De Velo’s zijn ideaal voor korte ritten naar uw werk, om te gaan shoppen of om naar school of het café/restaurant te rijden. U bereikt snel en zonder file uw plaats van bestemming, hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplaats en niet om te kijken naar het onderhoud. Het gebruik van de fietsen is bovendien perfect te combineren met de trein, tram, bus of auto.


Locatie

Interesse?

 

Interesse ? Raadpleeg onze Immowebpagina voor indelingsplannen & beschikbaarheden of contacteer één van onze enthousiaste verkopers via info@gands.be of 0800 12 999.

deel op facebook deel op twitter