Gands

PROJECT

Keysershoek is een mix van 20 gestapelde woningen (G-Classic) en 38 erkende assistentiewoningen (Proxliving), onderverdeeld in 4 verschillende gebouwen.

Door bewuste verschuivingen in de gevel en uitsnedes in de gebouwen hebben alle woningen de nodige volumes en een royaal terras en/of eigen tuin met privatief genot. Ter hoogte van de polyvalente ruimte wordt een goederenlift voorzien die het vlot mogelijk maakt voor alle bewoners om met scootmobiels, elektrische of gewone fietsen vanuit de parking naar het maaiveld te gaan.

Keysershoek is genieten voor jong en oud!

WONEN VANAF 219.000€

De site, bereikbaar via de Drabstraat, is voorzien van een ondergrondse parking met 36 staanplaatsen, 13 plaatsen voor scootmobiels, verschillende fietsenstallingen en bergingen.
Ten Zuiden gaat de site over in een volledig groene voormalige spoorwegberm dewelke wordt omgevormd tot een natuurlijke fiets- en wandelverbinding.
Twee gebouwen boorden de site aan de achtertuinen van de reeds bestaande woningen van de Cornelis Verhulstlaan af, met eenzelfde schaal en zijn volledig zuidgericht.

In deze volumes zijn de erkende assistentiewoningen ondergebracht die telkens per twee geschakeld staan rond een centrale kern, waardoor ze kleinschalige woongroepen vormen. De woningen hebben elk een leefruimte aan de zuidzijde en genieten hier bovendien van een open zicht naar de gemeenschappelijke omgevingsaanleg en het woonerf.

VIRtuele rondleiding

DE ARCHITECTEN

Areal Architecten is een volgens architectuurnormen jong kantoor dat opgericht is in 2006. Thomas Cols en Chris Eeraerts zijn samen afgestudeerd aan de KU Leuven in 2001, ondertussen meer dan 10 jaar geleden. Na een gezamelijk thesis-project in Coimbra te Portugal, hebben de partners ervaring opgedaan in verschillende kwalitatieve kantoren in binnen- en buitenland. 

In 2006 kruisten hun architecturale paden opnieuw. De gelijklopende en complementaire visies over bouwen, wonen, werken en architectuur in het algemeen, hebben geleid tot de oprichting van Areal Architecten. Deze diverse ervaringen vormden een brede kennisbasis voor de start van een eigen bureau. Ze hebben vanaf het begin de kaart getrokken van de hedendaagse kwalitatieve architectuur en dit in een breed scala van projecten.

GRATIS INTERNET & TV

Om de aankoop van uw nieuwe woonst te vieren, schenkt Gands u graag 1 jaar gratis TV, Telefoon & Internet via Proximus.

Installatie, configuratie, … overal is aan gedacht en zal gratis ter plaatse uitgevoerd worden.

Bent u zelf niet de eerste bewoner, dan is dit zeker een mooie welkom voor uw toekomstige huurders. Indien er reeds glasvezel beschikbaar is, dan zal deze rechtstreeks tot in de woning gelegd worden.

Uw garantie op dé snelste internettoegang!

BUURT & LOCATIE

Kontich is een gezellige gemeente in de provincie Antwerpen en bestaat uit twee deelgemeenten, zijnde Kontich en Waarloos. Waarloos ligt nog enigszins in landelijk gebied, Kontich zelf daarentegen is opgegaan in de rand van Antwerpen. Ze kan daarnaast nog opgedeeld worden in drie wijken. Centraal ligt Kontich-Centrum, ten oosten daarvan ligt de wijk Kontich-Kazerne, dat vergroeid is met buurgemeente Lint. In het westen ten slotte ligt het kleine gehucht Sint-Rita.

LIGGING

INTERESSE?

 

Raadpleeg onze Immowebpagina voor indelingsplannen & beschikbaarheden,

contacteer één van onze enthousiaste verkopers op 0800 12 999 
of vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk

deel op facebook deel op twitter