Gands

VIRTUELE RONDLEIDING

Interesse in onze laatste erkende assistentiewoningen? Maak vrijblijvend een afspraak ter plaatse via info@gands.be of telefonisch op het gratis nummer 0800 12 999. 

TE KOOP

Keysershoek is een mix van 20 appartementen (Uitverkocht!) en 38 erkende assistentiewoningen (laatste units te koop), onderverdeeld in 4 verschillende gebouwen.

Door bewuste verschuivingen in de gevel en uitsnedes in de gebouwen hebben alle woningen de nodige volumes en een royaal terras en/of eigen tuin met privatief genot. Ter hoogte van de polyvalente ruimte wordt een goederenlift voorzien die het vlot mogelijk maakt voor alle bewoners om met scootmobiels, elektrische of gewone fietsen vanuit de parking naar het maaiveld te gaan.

Keysershoek is genieten voor jong en oud! ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR!

De site, bereikbaar via de Drabstraat, is voorzien van een ondergrondse parking met 36 staanplaatsen, 13 plaatsen voor scootmobiels, verschillende fietsenstallingen en bergingen. Ten Zuiden gaat de site over in een volledig groene voormalige spoorwegberm dewelke wordt omgevormd tot een natuurlijke fiets- en wandelverbinding.Twee gebouwen boorden de site aan de achtertuinen van de reeds bestaande woningen van de Cornelis Verhulstlaan af, met eenzelfde schaal en zijn volledig zuidgericht. In deze volumes zijn de erkende assistentiewoningen ondergebracht die telkens per twee geschakeld staan rond een centrale kern, waardoor ze kleinschalige woongroepen vormen. De woningen hebben elk een leefruimte aan de zuidzijde en genieten hier bovendien van een open zicht naar de gemeenschappelijke omgevingsaanleg en het woonerf.

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN

Omdat er een tijd komt om welverdiend te genieten en kleine of grotere zorgen uit handen te geven. Aan ons. Want ouder worden gaat vanzelf, daar heeft u weinig in te zeggen.

Daarom creëert ProxLiving nieuwbouwprojecten op bijzondere locaties, met veel aandacht voor zorg, architectuur en interieur. Erkende assistentiewoningen die mee evolueren met wat u nodig heeft, tot in de kleinste details. Zodat u zich kan toeleggen op de leuke dingen van het leven.

ProxLiving is een concept van de Gands Group.

Prijzen assistentiewoningen :
1-slpk-appartement van 60 m2 aan € 179.900
1-slpk-appartement van 75 m2 aan € 219.900

Deze prijzen zijn exclusief kosten, lasten en 12% BTW.
Volledig afgewerkt (ook geschilderd + verlichting) en instapklaar!

VRAAG ACHTER ONZE HUUR- OF ZORGGARANTIE!!

FLATS ZIJN ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR/BEWOONBAAR!
 

INTERESSE?

Interesse in onze laatste erkende assistentiewoningen? Maak vrijblijvend een afspraak ter plaatse via info@gands.be of telefonisch op het gratis nummer 0800 12 999. 

DE SLIMME APP

Wij maken u het leven graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom investeerden we in SmartAssist, een digitale applicatie die we zelf ontwikkelden voor al onze toekomstige bewoners.

SmartAssist biedt u een handig overzicht van alles wat met uw gezondheid te maken heeft: aan de hand van een medicatieschema weet u wanneer u welk pilletje moet innemen, en uw persoonlijk zorgboekje toont wanneer welke medische zorg werd gepland. En als u daarin toestemt, krijgen uw kinderen of zelfs uw arts ook toegang tot deze informatie. In de nabije toekomst zal het bovendien mogelijk zijn om uw hartritme of bloeddruk te monitoren via SmartAssist. Maar dat is niet alles.

De app is ook een venster naar de buitenwereld: nieuws op maat, data van evenementen of bewonersactiviteiten in de buurt en handige weetjes zijn maar een greep uit het aanbod van informatie. Via een link kunt u foto’s van uw kleinkinderen bekijken op uw tablet. 

KWALITATIEVE UITBATING

Woonzorgcentrum Familiehof treedt op als beheersinstantie en voorziet een ruim zorg- en dienstverleningsaanbod.

Er kan gebruik gemaakt worden van alle diensten die in Familiehof worden aangeboden. Daarnaast staat een woonassistent ter beschikking om te beantwoorden aan de zorgvraag.

Elke assistentiewoning is voorzien van een oproepsysteem dat in verbinding staat met het woonzorgcentrum. Zo kunnen ze steeds een juiste inschatting maken en gepast reageren. Het doel is om de zelfstandigheid van de bewoner zoveel mogelijk te stimuleren. Ze krijgen de vrijheid om alles voor zichzelf te regelen, en indien gewenst, staat Familiehof hen graag bij.

WZC Familiehof staat nooit stil en werkt voortdurend aan de verbetering en uitbreiding van de kwaliteitsvolle dienstverlening. Als beloning voor het uitstekende werk werden zij in 2015 uitgeroepen tot zorgwerkgever van het jaar in de categorie ‘Woonzorgcentra tot 100 bedden’. www.familiehof.be

DE ARCHITECTEN

Areal Architecten is een volgens architectuurnormen jong kantoor dat opgericht is in 2006. Thomas Cols en Chris Eeraerts zijn samen afgestudeerd aan de KU Leuven in 2001, ondertussen meer dan 10 jaar geleden. Na een gezamelijk thesis-project in Coimbra te Portugal, hebben de partners ervaring opgedaan in verschillende kwalitatieve kantoren in binnen- en buitenland. 

In 2006 kruisten hun architecturale paden opnieuw. De gelijklopende en complementaire visies over bouwen, wonen, werken en architectuur in het algemeen, hebben geleid tot de oprichting van Areal Architecten. Deze diverse ervaringen vormden een brede kennisbasis voor de start van een eigen bureau. Ze hebben vanaf het begin de kaart getrokken van de hedendaagse kwalitatieve architectuur en dit in een breed scala van projecten.

GRATIS INTERNET & TV

Om de aankoop van uw nieuwe woonst te vieren, schenkt Gands u graag 1 jaar gratis TV, Telefoon & Internet via Proximus.

Installatie, configuratie, … overal is aan gedacht en zal gratis ter plaatse uitgevoerd worden.

Bent u zelf niet de eerste bewoner, dan is dit zeker een mooie welkom voor uw toekomstige huurders. Indien er reeds glasvezel beschikbaar is, dan zal deze rechtstreeks tot in de woning gelegd worden.

Uw garantie op dé snelste internettoegang!

BUURT & LOCATIE

Kontich is een gezellige gemeente in de provincie Antwerpen en bestaat uit twee deelgemeenten, zijnde Kontich en Waarloos. Waarloos ligt nog enigszins in landelijk gebied, Kontich zelf daarentegen is opgegaan in de rand van Antwerpen. Ze kan daarnaast nog opgedeeld worden in drie wijken. Centraal ligt Kontich-Centrum, ten oosten daarvan ligt de wijk Kontich-Kazerne, dat vergroeid is met buurgemeente Lint. In het westen ten slotte ligt het kleine gehucht Sint-Rita.

LIGGING
deel op facebook deel op twitter