Gands

Project

Graethem is een intergenerationeel woonproject dat mikt op twee uiteenlopende woonsferen. In de hoger gelegen zone wordt de bestaande boerenburgerwoning vervolledigd met een L-vormig gebouw waarin 23 erkende assistentiewoningen worden verwezenlijkt (UITVERKOCHT).


In de lager gelegen boomgaard vormen de drie parkvilla's een tweede collectieve wooncluster. In elk van de parkvilla's worden per verdieping 2 tot 3 appartementen ondergebracht, steeds met ruime inpandige terrassen. Op de bovenste verdieping voorzien we telkens een ruime penthouse. (NOG 2 FLATS TE KOOP)

Het project combineert het sterk landelijke karakter van de streek met het comfort van het moderne wonen. Graethem, een fijne woonplek in een boeiende, groene buurt!

NOG 2 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Net aan de rand van Borgloon ter hoogte van de Graethempoort op de hoek van de Kogelstraat, ligt een oude fruitboomgaard. Hier zal dit woonproject opgetrokken worden. Door de bijzondere topologie - centrum Borgloon ligt op de rand van een heuvelrug - geniet je er van verre uitzichten op het open landschap. Dit project speelt al deze troeven uit; wonen dicht bij het centrum, tussen groen en genietend van weidse uitzichten!

VIRTUELE RONDLEIDING

DE ARCHITECTEN

Studio Thys Vermeulen is een samenwerking tussen Tom Thys Architecten en Studio Jan Vermeulen. Door het samenbrengen van beide bureaus in één ontwerpteam kunnen zij een unieke expertise voorleggen.  De internationale expertise van Studio Jan Vermeulen vult de jarenlange ervaring aan die Tom Thys Architecten heeft opgebouwd in Vlaanderen.

Alle info en referenties zijn terug te vinden op hun website: www.studiothysvermeulen.be
 

GRATIS INTERNET & TV

Om de aankoop van uw nieuwe woonst te vieren, schenkt Gands u graag 1 jaar gratis TV, Telefoon & Internet via Proximus.

Installatie, configuratie, … overal is aan gedacht en zal gratis ter plaatse uitgevoerd worden.

Bent u zelf niet de eerste bewoner, dan is dit zeker een mooie welkom voor uw toekomstige huurders. Indien er reeds glasvezel beschikbaar is, dan zal deze rechtstreeks tot in de woning gelegd worden.

Uw garantie op dé snelste internettoegang!

BUURT & LOCATIE

Kunst, erfgoed en landschap zijn dé drie basisingrediënten voor een verrassend bezoek aan Borgloon.

Het artistiek kunstproject Pit van Z33- huis voor actuele kunst, is uniek in Vlaanderen en ver daarbuiten. De kunstwerken in het landschap laten voorbijgangers en bezoekers anders naar de omgeving kijken. Het landschap bevat immers vele verhalen die niet altijd onmiddellijk zichtbaar zijn.

Ook is Borgloon natuurlijk bekend omwille van zijn prachtige ligging in het centrum van Haspengouw, met kilometers aan fiets- en wandelroutes doorheen de fruitboomgaarden.
 

LIGGING

INTERESSE

Bel ons gratis via 0800 12 999 of via mail info@gands.be voor vrijblijvende informatie en/of een afspraak!

deel op facebook deel op twitter