Gands

Interesse in een van onze appartementen of erkende assistentiewoningen? Maak vrijblijvend een afspraak via info@gands.be of telefonisch op het gratis nummer 0800 12 999.

U kan ook terecht in ons verkoopkantoor op de werf zelf te Aalst (enkel op afspraak).

PROJECT - (DE BOUWWERKEN ZIJN VOLOP AAN DE GANG!)

“De Werf” is een binnenstedelijke herontwikkeling van de huidige Carglass-site tussen de Vaartstraat, het Werfplein en de Molenstraat. Binnen deze ontwikkeling wordt aan het Werfplein een nieuw gezicht gegeven door een sterk kopgebouw met 22 appartementen en 1 commerciële ruimte. In het binnengebied komen 3 gebouwen met een groep van 34 erkende assistentiewoningen (ProxLiving) en een kinderdagverblijf (40 kinderen). In de Molenstraat komt een nieuw gebouw met 7 appartementen en één commerciële ruimte. Het bestaande herenhuis Gheeraerdts in de Vaartstraat wordt samen met de waardevolle beuk in de tuin behouden. Het herenhuis wordt deels uitgebreid en volledig gerenoveerd tot een hedendaags kantoorgebouw met opleidingscentrum. Hier zal onze zorgpartner Solidariteit voor het Gezin zich huisvestigen.
Tussen het Werfplein en de Molenstraat komt een groene verbinding voor voetgangers en fietsers.

Het nieuwe project ligt aldus op 6 minuten lopen van de Grote Markt van Aalst, en 4 minuten van het station. Stadskantoren op de Werf en winkels in de Molenstraat zijn op wandelafstand, letterlijk aan de overkant, één minuutje. Voor wie langs het water wil lopen, de Dender stroomt net naast het project!

 

GEMENGD WOONPROJECT

In een stad moet er plaats zijn voor verschillende bewoners, voor jong en oud. Oude versleten en energievretende panden maken daarom beter plaats voor moderne huisvesting, gericht op diverse groepen, gemengd en duurzaam.

Wat historisch gezien waardevol is blijft behouden, hier het Herenhuis Gheeraerdts. Zo ontstaat een gezonde mix van woonvormen in een hedendaags en duurzaam project: op vlak van moderne stedenbouw, van menging van functies, van technieken en gebruik van energie. De waardevolle Beuk blijft en er ontstaat een tuin doorheen het gebied.

Wonen en werken kunnen samen. Kinderen kunnen spelen in de site, naar hun grootouders en vriendjes lopen, de kleinsten hebben een kinderopvang. Winkelen kan in de buurt, beleving is er te over want in de directe omgeving is er van alles te doen, automobiliteit wordt daardoor beperkt, fietsen aangemoedigd.


APPARTEMENTEN

NOG 3 TE KOOP aan het water!

Prijzen appartementen :
1-slaapkamer-appartement vanaf € 179.900
2-slaapkamer-appartement vanaf € 249.900
Deze prijzen zijn exclusief kosten, BTW (21%) en lasten.
Afwerking is naar keuze volgens lastenboek & budgetten.

ASSISTENTIEWONINGEN (BINNENGEBIED)

Prijzen erkende assistentiewoningen :
1-slaapkamer-appartement vanaf € 199.900
2-slaapkamer-appartement vanaf € 229.900
Deze prijzen zijn exclusief kosten, BTW (12%) en lasten.
De erkende assistentiewoningen worden volledig afgewerkt & geschilderd!

SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Solidariteit voor het gezin (SVHG) is vandaag al in Aalst gevestigd, maar zoekt een nieuwe stek voor haar kantoren, opleidingscentrum en een crèche.

Zij willen meer geïntegreerde zorg aanbieden op een moderne manier. Dat vinden ze in deze te vernieuwen site netjes bij elkaar. Het gerenoveerde herenhuis en een nieuwe aanbouw, zal hen een nieuw gezicht geven. Zo zullen ze in staat zijn om hun geïntegreerd zorgmodel in Aalst verfijnder uit te rollen.

De crèche vlakbij is een troef voor henzelf, bewoners én de buurt! SVHG zal de crèche uitbaten alsook de assistentiewoningen. Van daaruit zal ook de thuiszorg voor de regio Aalst gecoördineerd worden.

Zo wordt in het centrum van Aalst een nieuw netwerk aan zorgverlening ontwikkeld dat interactief met de omgeving zal functioneren.


INTERESSE

Interesse in een van onze appartementen of erkende assistentiewoningen? Maak vrijblijvend een afspraak via info@gands.be of telefonisch op het gratis nummer 0800 12 999.

U kan ook terecht in ons verkoopkantoor op de werf zelf (enkel op afspraak).

 

STEPHANE BEEL ARCHITECTS

Stéphane Beel richtte begin jaren 80 zijn architectenbureau op. Het werk en de visie van het SBA team vertaalt zich in tal van glansrijke projecten over de grenzen heen.

Het ‘Rubenshuis’ in Antwerpen, de uitbreiding en de renovatie van het ‘Centraal Museum Utrecht’, de uitbreiding van ‘deSingel’ in Antwerpen en het ‘Gerechtsgebouw Gent’ zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Met hoge ambities creëert het bureau kwalitatieve leef- en werkomgevingen met een doorgedreven wens voor een praktische doch poëtische architectuur.

‘De Werf’ is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen het SBA ontwerpteam en het ontwikkelingsteam van Gands, waarbij we onze hoge verwachtingen hebben overtroffen.


LOCATIE
deel op facebook deel op twitter