Gands

PREVIEW

Interesse in een van onze appartementen of erkende assistentiewoningen? Maak vrijblijvend een afspraak via info@gands.be of telefonisch op het gratis nummer 0800 12 999.

U kan ook terecht in ons verkoopkantoor aan de Schoolstraat 6 te Putte (enkel op afspraak).

HISTORISCHE LOCATIE IN PUTTE

'Huisvesting van morgen' kan zich dankbaar optrekken aan historische sites die door erkentelijke transformaties een sterke tweede jeugd ondergaan! Naast voormalige loodsen, pakhuizen klossters en kerken is een mouterij van weleer te Putte de sterke ruggengraat van een nieuwe ontwikkeling als verstandige verdichting bij het centrum van Putte. Dit voormalig historisch erfgoed werd gaandeweg dramatisch omwikkeld met een gevelconcept dat het authentieke karakter verbergt. Het gebouw wordt helemaal uitgezuiverd en de oudegevels komen weer vrij. Oorspronkelijke, nog zichtbare openingen worden terug opengemaakt en het pand wordt in al zijn glorie getransformeerd met een vernieuwde gevelenveloppe in baksteen.

Wonen in een park, wonen in een mouterij, wonen dicht bij het centrum van Putte als dankbaar infuus van een ambitieuze kernversterking met een breed en boeiend aanbod aan woontypologieën. Het nieuwe Putte overwint opnieuw in De Mouterij!

GEMENGD WOONPROJECT

"De Mouterij" is een herontwikkeling van de oude bedrijfsterreinen van Mouterij 'De Preter' van weleer op de Mechelbaan in Putte. Het oorspronkelijke hoofdvolume van de mouterij wordt behouden en verbouwd (14 erkende assistentiewoningen), waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw weer in ere wordt hersteld. Buiten de oude mouterij zijn er op het terrein nog 5 bouwvolumes ingeplant: één volume langs de Mechelbaan (24 appartementen) en vier vrijstaande urban villa's rondom een groen en autovrij binnengebied (24 erkende assistentiewoningen + 20 luxe appartementen).

De vier solitaire parkvolumes staan luchtig geschikt op het terrein rondom een centrale vertoevingsplek. Strakke en golvende paden ontsluiten de vele hoekappartementen met grote leefterrassen en grote beglaasde raamvlakken. De keuze voor lichte tinten ondersteunt een architectuur die zich helder, strak en klassevol wil integreren als actueel antwoord op de behoefte aan kwaliteit, duurzaam en eigentijdse huisvesting.


APPARTEMENTEN & LUXE FLATS

DE BOUWWERKEN ZIJN VOLOP AAN DE GANG!

Evenwijdig met de steenweg voorziet dit woonproject een uitbreiding van de Mouterij in een eigen actuele architectuur met frisse accenten en een warme uitstraling. Beide gebouwen presenteren zich als een opwaardering van de buurt en tonen zich als een lantaarn van een achtergelegen semi-publiek park met de landschappelijke ingrediënten van kwalitatief dorpswonen. Residentie Okan zal 24 appartementen omvatten. De residenties Meranti (10 luxe flats) en Mahonie (10 luxe flats) vormen architecturaal één geheel, in eerste instantie met elkaar, maar ook met de overige gebouwen van de ontwikkeling door toepassing van hetzelfde kleuren- en materialenpallet. Tussen de woonvolumes en de naburige percelen worden groene buffers gecreëerd door het aanplanten van nieuwe streekeigen bomen en groen. Beide gebouwen bestaan uit 2 bouwlagen met 15m bouwdiepte en een teruggetrokken 3de bouwlaag. 

Prijzen :
1-slpk-appartement vanaf € 149.900
2-slpk-appartement vanaf € 189.900
3-slpk-appartement vanaf € 233.900
De appartementen worden afgewerkt volgens de budgetten in het lastenboek - naar eigen keuze. Deze prijzen zijn exclusief kosten, lasten en BTW (21%).

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN

DE BOUWWERKEN ZIJN VOLOP AAN DE GANG!

Het gemengd woonproject omvat buiten de appartementen ook 38 erkende assistentiewoningen. Deze werden onderverdeeld in 3 aparte residenties : de residentie Merbau heeft er 14 en de residenties Sapelli en Tali hebben elk 12 assistentiewoningen. Alle bewoners van deze residenties genieten van zorg op maat en kunnen genieten van elkaars aanwezigheid en activiteiten in een gemeenschappelijke ruimte.

Prijzen :
1-slpk-appartement vanaf € 165.000
Appartementen worden volledig afgewerkt volgens het lastenboek.
De prijzen zijn exclusief kosten, lasten en BTW (12%)

PROXLIVING

Omdat er een tijd komt om welverdiend te genieten en kleine of grote zorgen uit handen te geven. Aan ons. Want ouder worden gaat vanzelf, daar heeft u weinig in te zeggen. Daarom creëert ProxLiving nieuwbouwprojecten op bijzondere locaties, met veel aandacht voor zorg, architectuur en interieur. Erkende assistentiewoningen die mee evolueren met wat u nodig heeft, tot in de kleinste details. Zodat u zich kan toeleggen op de leuke dingen van het leven.

ProxLiving is een concept van de Gands Group.

Al onze projecten krijgen een erkenning van het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid. Een waardevol kwaliteitslabel met veel fiscale voordelen. U geniet van een lager BTW-tarief (12% ipv 21%), een mogelijke vrijstelling van onroerende voorheffing en minimaal 4% netto rendement per jaar.

In een Proxliving-appartement geniet u van rust & privacy, of van het sociale contact met uw buren waartussen u woont, zoals u dat zelf wenst, en wanneer u dat wenst. Zorg staat centraal! U blijft zelfstandig wonen maar met toegang tot alle nodige zorgen, ook à la carte. De woonassistent, uw luisterend oor, is uw aanspreekpunt en behandelt al uw vragen in vertrouwen.

Blijvend zorgeloos genieten is onze boodschap!

INTERESSE?

Interesse in een van onze appartementen of erkende assistentiewoningen? Maak vrijblijvend een afspraak via info@gands.be of telefonisch op het gratis nummer 0800 12 999.

U kan ook terecht in ons verkoopkantoor aan de Schoolstraat 6 te Putte (enkel op afspraak).


DE ARCHITECTEN

Crepain Binst Architecture - opgericht in 2006 - staat voor de stijl-fusie van de architecten Jo Crepain (+2008) en Luc Binst. Het kantoor is de voorbije jaren uitgegroeid tot een sterk, stabiel en dynamisch team van ‘45 mededenkers’ dat kan terugvallen op meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 500 realisaties in België en Nederland. Voor De Mouterij ontwierp CBA de residenties Okan, Merbau, Tali en Sapelli.

Schellen Architecten - opgericht in 1985 door architect en stedenbouwkundige Reginald Schellen - staat voor een gedreven streven naar kwaliteit vanuit het geloof dat de kwaliteit van onze woon- en werkomgeving een directe invloed heeft op de kwaliteit van het leven. Schellen architecten ontwierp de residenties Meranti en Mahonie.


LIGGING
deel op facebook deel op twitter