Gands

De Site

Het project De Zavelberg, Brandheide 11, terzijde van de dorpskern van Bornem omvat 45 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Ze zijn gelegen in een groen woonerf en hebben allemaal een zonnig terras en/of tuin.

Klein Brabant

De gemeente ligt aan de rechteroever van de Schelde, tegenover de gemeente Temse, waarmee ze door de Temsebrug verbonden is, stroomopwaarts van Antwerpen. Samen met de gemeenten Puurs en Sint-Amands vormt Bornem de streek Klein-Brabant. De gemeente telt ruim 20.000 inwoners. Het neogotisch Kasteel de Marnix de Sainte-Aldgonde, om maar één bezienswaardigheid te noemen, onthult de rijke geschiedenis van de streek. Het kasteel ligt aan de Oude Schelde, een zijarm van de Schelde die in de 13de eeuw is afgesneden van de rivier. Het staat op de oude fundamenten uit de 9de of 11de eeuw van een burcht, die bescherming moest bieden tegen de invallen van de Noormannen.

Zo vormt Bornem een zeer karaktervolle heimat voor wie rustig & kwaliteitsvol wil wonen, niet ver verwijderd van Antwerpen – Brussel – Mechelen.

virtuele wandeling

Locatie

deel op facebook deel op twitter