Gands

PROJECT

Op het bouwterrein van 4.200 m2, gelegen tussen de Wullebeek en de Rector de Somerstraat, nemen de drie gebouwen een centrale plaats in. Het wijdse zicht op het achtergelegen natuurgebied geeft een gevoel van ruimte en openheid. 

De gemeenschappelijke tuin wordt aangelegd met streekgebonden beplanting, wandelpaden, bestrating en autostaanplaatsen voor bezoekers.

Thuiskomen in uw assistentiewoning

Thuiskomen in uw woning: een moderne en functionele keuken en badkamer, één of een tweede slaapkamer (in te richten als logeerkamer of bureau) en een gezellig terras. We richten alles in, volgens uw stijl en wensen.
In de centrale building bevindt zich een aangename ontspanningsruimte met een ruim terras. De ideale ontmoetingsruimte voor alle bewoners. Indien u wenst, kunt u er samen eten, verjaardagen vieren, of deelnemen aan tal van andere activiteiten.

Woonzorgcentrum Familiehof

Hebt u als bewoner van Den Biezerd nood aan assistentie of aangepaste zorg (nu of in de toekomst), dan kunt u gebruik maken van uiteenlopende interne en externe diensten. Thuisverpleging, maaltijden aan huis, poetshulp, crisis- en overbruggingszorg,

... alles kan voor u geregeld worden.
 

De zorgdiensten worden in nauwe samenwerking met Familiehof, de toonaangevende zorgonderneming uit Schelle, verzorgd. U kunt onmiddellijk beroep doen op hun bekwaamheid en jarenlange ervaring. Voor professionele begeleiding naar het juiste zorg- en dienstenpakket kunt u rekenen op uw woonassistent. Die zal op vaste tijdstippen in het gebouw aanwezig zijn, om u bij te staan, advies te verlenen en zaken te organiseren.


Zicht op de werf - Sept. 2016

Zicht op de werf - April 2016

Niel, Parel aan de Rupel

Niel, een aangename, rustige gemeente met net geen 10.000 inwoners in de provincie Antwerpen. Centraal gelegen op de as van de provinciale hoofdstad en Brussel, trekt Niel zich uit over 527 hectare groen.

Het ontstaan van de gemeente, ongeveer 860 jaar geleden, vindt haar roots als vakantieoord voor rijke stedelingen. Niel werd stilaan een steenbakkersgemeente, toen er klei in de bodem ontdekt werd. Nog later deed de textielindustrie de streek revolutie.

Locatie
deel op facebook deel op twitter