Gands

 

Vervang woonproject door ‘woonconcept’, luxueus door ‘exclusief’, actief wonen door ‘actief genieten’ en u hebt meteen een idee van wat het residentieel woonproject Berckendael zo bijzonder maakt. Voeg er de al even uitzonderlijke ligging aan toe, in het groene hart van Brasschaat. Denk in termen van ruimte, vrijheid en absolute privacy. Stel u een woonomgeving voor waar een actieve levensstijl de norm is, en waar u net zo goed ontspanning, welzijn en een bruisende sociale omgeving vindt, met de garantie van een totale service. Ontdek een exclusief woonconcept waar u zich meteen thuis voelt.


Een doordacht interieur concept

Bouwen op maat van de wensen van de klant. Het klinkt eenvoudig, maar het is én blijft een enorme uitdaging voor architect en ontwikkelaar. Berckendael doorstaat die kwaliteitstest met glans, door de consequente toepassing van haar welzijnsconcept.
Uw appartement is ingedeeld en ingericht volgens de nieuwste inzichten op het gebied van interieurarchitectuur. Rust- en woongedeelten vloeien organisch in elkaar over. Overal heeft u een gevoel van ruimte én geborgenheid. De slaapruimten zijn gesitueerd aan de noordkant, met kleinere ramen voor een ongestoorde nachtrust. De leefruimten en het terras zijn dan weer één en al openheid, met een ongehinderde kijk op de unieke groenomgeving.

Actief genieten en lekker relaxen

Als actief genieten voor u het synoniem is van sportieve ontspanning, dan biedt de fitnessruimte u alle mogelijkheden om uw conditie te onderhouden en eventueel aan te scherpen. Wilt u graag rustig relaxen, dan kunt u in de spa volop genieten van het zwembad, de sauna, de hammam of een weldoend voetbad.

Locatie
deel op facebook deel op twitter